Jag tycker...

2010-05-21 @ 11:06:43


Jag tycker att man borde göra små bås som rökare kan gå in i om dom vill röka så slipper dom förgifta alla andra små oskyldiga varelser. varför ska rökare kunna gå runt och röka nästan precis vart dom vill och dom som inte röker få gå och må illa? hur kommer sig det att en dålig grej går före en bra ?


Panik!

2010-05-19 @ 20:09:51
Martin ska hyra film igen.... vi får väl se hur det kommer att gå, han kanske överträffar sig själv och väljer något bra, man kan ju hoppas iaf :)

Onsdag

2010-05-19 @ 18:29:49






Idag hade jag en lektion i skolan så åkte hemmifrån kl 11, sen satt jag och väntade på att klockan skulle bli 20 i 1 så dansen skulle börja men när vi kom dit satt det en lapp på dörren att det var inställt. Kul...
 Så det blev Skövde med syster och tittade på en ny barnvagn, hittade en riktigt fin. sen åkte jag och tränade på Nordic Club istället, riktigt gött :)
Nu blir det hem till pappa en sväng och prata med honom och sloa, börjar få panik när jag ser Elsa som ser ut som hon har varit utomlands i flera veckor, men hon har faktiskt också fuskat ! :D


:)

2010-05-19 @ 18:22:46

 Igår var jag Zandra Martin och Johan på bilbingo och älsklingen vann 800, grattis goding :)




mums :D

2010-05-17 @ 20:49:56



Har inte varit på topp idag, men var ändå på körkortsteorin. När den var slut kom Johan och hämtade mig så blev det hemma gjord pizza, riktigt gott :)  Super bra att ha en så ducktig kock till pojkvän som jag har ! :)
Snart blir det någon film med Jude Law, tror tyvärr att jag kommer somna så snart filmen har börjat.


helgen

2010-05-16 @ 18:31:53
Helgen har spenderats i Östergötland först en sväng hos moster Anette och sen var jag hos min kusin.
Min moster och hennes man som bor i Finspång byggde ett nytt hus för ca 2 år sedan och har nu börjat att få iordning på trädgården, så min mammas sambo skulle upp och hjälpa dom att gräva ner träd och göta hål för deras kommande staket och på torsdagen åkte vi och inhandlade lite nya blommor till dom. efter det kom min kusin Jessica och hälsade på en sväng och så åkte vi ut till lotorp till min andra kusin Angelica och hennes familj där det blev tacos och massa mys med barnen :)

       
Jessica,Noel och Alicia.                                                Angelica och Ella.

På fredag förmiddag åkte jag och Jessica hem till henne i Linköping. Först tog vi det lugt och det blev bodyscrub och lera helkropps behandling, Tro mig det var helt underbart! efter det blev det en dusch och sedan ner på stan och kikade lite, så mötte vi hennes kompis Jenni på en fika.
efter det blev det ansiktsbehandling och ögonfransböjning, Jessica utbildar sig och tränar på mig , synd att man inte bodde närmare ;)



Skalman :)

Lördags morgonen började lite annurlunda mot vad dom brukar göra.
Jessica gick ut och tog en morgonpromenad som hon alltid gör men jag bestämde mig för att stanna hemma i sängen, (fy mig!) sen blev jag väckt av att mobilen ringde och det var Jessica som bad mig googla vad sköldpaddor äter, huh ? .. Jo jag tänkte detsamma. Sedan berättade hon att hon hade hittat en sköldpadda och att varken polisen eller djursjukhuset ville ta emot honom, polisen sa t o m att hon skulle lämna kvar den där! Men det ville inte Jessica så hon tog med honom hem, och han fick bo i badkaret och så vi var sköldpadds ägare för några timmar. Som tur var har Jessica en snäll vän som ville ta hand om den lilla stackaren så nu har den ett nytt hem :) men vad är det för idioter som släpper ut en sköldpadda bara sådär ? :O usch !


mumie invirad i handduk :)

På lördagen hann vi även med en ansiktsbehandling till och portömning, AJ! men nu känns det bra.

Tack jessica för allt :)


något nytt

2010-05-16 @ 00:11:28

Så mycket kul har hänt i helgen och jag bara längtar efter att få berätta allt men har bestämt mig att inte göra det förren jag har kommit hem och lagt in alla bilderna från kameran. Det kommer allt från ansiktsbehandlingar till sköldpaddor :)




Nu har jag kommit på världens grej. säger inte vad men det kommer att märkas. start imorgon när jag kommer hem från Finspång. Förra gången jag sa att jag skulle börja med något med gick ju suveränt (börja blogga igen) ! hoppas detta blir minst lika bra :)
Något mer helt fantastiskt som kommer att hända imorgon är att jag kommer att få träffa min underbara pojkvän, nästan 5 hela dagar utan Johan det känns ! men nu är det bara ett dygn kvar sen så är han min min min :)

Finspång

2010-05-13 @ 23:18:24



Ella, den minsta av kusinbarnen :)


Igår kväll kom vi upp till finspång ganska sent, så det blev bara kvällsmat och sen sova, men idag har det varit fullt upp. Först bar det iväg till Billbäcks med mamma och moster för att inhandla massa blommor till min moster och hennes man som håller på att fixa i trädgården, som tur var hade dom redan valt vilka träd dom skulle ha och sånt så det blev bara lite blommor. snart efter att vi kom hem kom min kusin Jessica hit så gick vi en sväng med hundarna i skogen, vad min moster inte hade berättat var att det var översvämning hela vägen runt så när vi kom hem igen var jag och Jessica nästan lika skitiga som hundarna.

sedan tog vi RÅTTAN som jessica så fint kallar den hem till min andra kusin för att äta tacos. som jessica sa det är ju inte någon bil man kan peta näsan i precis, alla tittar verkligen. så hela kvällen har bestått av mys med mina kusin barn som är så himla söta! va har inte träffats på 3 månader nästan och dom är inte det minsta blyga, kommer fram och kramar och pussar en direkt :)


Onsdag

2010-05-12 @ 17:47:36

min söta tuva när hon tar kort på sig själv:)


Har varit hemma hos min syster idag och grattat henne och ätit tårta, hon blev glad för presenten. Och så fick jag träffa mina små änglar Tindra Tuva och Wilma :)
Snart bär det av till Finspång där jag ska spendera helgen hos min moster, kanske åker till min kusin i Linköping en sväng det lir mysigt :)
Imorgon åker johan till Tyskland i 4 dagar med handbollen, kommer sakna honom massor men det ska nog gå bra ändå :)

10/5

2010-05-10 @ 19:29:25


Skolan idag var ingen höjdare, hade ont i huvudet och magen så jag åkte hem en timme tidigare, hade glömt nycklarna hemma så var tvungen att vänta på att johan skulle komma hem för att jag skulle komma in. Tänkte att jag skulle ta mig en alvedon och lagt mig och sovit en stund men låg bara i 20 min kanske, sen var kl helt plötsligt fem och det blev brottom till körskolan. Kändes inte som man lärde sig så mycke , jag satt på en riktigt obekväm stol och var super trött.. Nu har jag precis kommit hem igen och ska nog lägga mig en stund nu istället.


Fredag

2010-05-07 @ 23:25:52



Fredag och helg !
Helt slut efter en heldag i skolan från kl 8 till 20 över tre, skulle vilat lite när jag kom hem men det hanns inte med, det blev en baguette på Julius istället, eller ja på casy´s som det nu har bytt namn till.  Julius kommer alltid heta julius det kvittar hur många andra namn dom kommer ha på stället.
Nu sitter vi hemma med Martin och Adam på besök och tittar på happy gilmore, mysigt :)


Rockabilly

2010-05-06 @ 19:54:16



Lördagens tema är nu bestämt ROCKABILLY, ska bli NICE ! :)

Johan Glans

2010-05-06 @ 14:01:39

Alla som tycker illa om Johan Glans är knäppa !

Han är bäst :D


converse

2010-05-06 @ 10:31:36





Sitter i skolan och skriver om Converse ! ska ha muntlig redovisning om det på tisdag nästa vecka.


Idag blir det nog skövde med mamma för att kika lite i affärer och köpa en present till systeryster som precis fyllt år, tror jag har bestämt mig vad jag ska köpa, hoppas dom kommer att gilla de :)

Cabin fever 2

2010-05-05 @ 22:33:22



Vill vi se den ? Neej!


Johan ringde mig förut för att berätta att Martin skulle komma hit ikväll och kika på en film med oss, snäll som Johan är lät han Martin hyra film… förra gången var ju inte heller så lyckad. Både Johan och Martin vet hur illa jag tycker om skräck filmer men självklart väljer han en SKRÄCK!  Så vad drar vi för slutsatser med det här? Jo Martin får aldrig mer välja film ! :)

 

Bortsett från det har dagen varit bra, jag hade bara en lektion i skolan idag och det var dans sen åkte jag upp och hälsade på min syster och hennes barn, dom var superfint brunbrända och jag är riktigt avis! Efter det åkte jag med pappa hem och la mig i solariet en stund medans han hjälpte grannen med deras staket, när jag hade solat klart väntade grillade hamburgare hos grannen på deras nya grill, det var supergott !


:)

2010-05-05 @ 10:06:13




Igår fyllde min supersyster år, men hon var i Grand canaria och hade det gött med hela hennes familj och Eric´s mamma och pappa, bror oc hens flickvän. jag hoppas dom har haft det syper trevligt och dom kom hem sent i går så ska åka dit och hälsa på dom idag efter jag har haft dans :D
har saknat mina små trollungar ! :)


Nationellt prov

2010-05-04 @ 12:16:05





Hela morgonen har bestått av nationella prov i engelska, först reading efter det blev det listening.
gick helt okej.
nu har vi svenska sen blir det prov i praktisk marknadsföring, vilken kul dag ! men imorgon börjara jag inte förrän 12:40 och slutar 14:00 så varför klaga :)

3/5

2010-05-03 @ 15:39:45


Svärföräldrarna (Birgitta & Gunnar) har varit i tyskland för att Gunnar fick en Tysklandsresa av hans syster och hennes man i 50 år´s present och så hade dom köpt M&M´s till mig :D


Sitter och mumsar M&M´s med Johan, ska snart träffa Z för en glass och massa skvaller.
Kl 5 blir det körkortsteori, ett steg närmare körkortet, det känns riktigt bra ! bara 80 dagar kvar tills jag fyller 18 ! :):)

Dags att börja igen då :)

2010-05-03 @ 14:26:31



Min söta moster och hennes man och vovvarna har varit hos mamma hela helgen :)


Anette (min moster) tycker att jag är så tråkig för att jag inte skriver något här längre så jag får väl börja igen, gú va lättpåverkad jag är, ha! men hon har rätt, jag hade bestämt mig för att skaffa en blogg och gör man det ska man faktiskt skriva något i den också. Så nu blir det en ordentlig omstart med start idag.


RSS 2.0