Skövde

2010-08-30 @ 13:21:55
Idag blir det Skövde med Elsa! och kanske Ulrika som inte kan bestämma sig någon gång ! men vi ska nog få henne att följa med :)

Sitter i skolan just, har haft håltimme sen klockan 11 och bara suttit och slappat och glömde helt bort tiden så vi missade att gå och äta så nu är jag super hungrig :(

Sjuk

2010-08-26 @ 15:21:18
jag är sjuk, mådde inte bra på kvällen igår men struntade i de och åkte iväg på spinning med min syster. Nu ligger jag hemma med feber och ont i halsen, Smart drag! Ringde mamma förut så att hon skulle komma och hämta mg så jag slapp vara hemma själv men precis när vi hade kommit hem till mamma och skulle ställa bilen i garaget ringer Johan då har han ochså blivit sjuk, sjukare än mig. Det kvittar hur sjuk Johan må vara så har han aldrig åkt hem från jobbet vad jag vet och jag har varit med honom i mer än 2 år nu, så han måste vara jättesjuk ! men när han ringer frågar jag onom om han vill att jag ska komma hem igen och det ville han verkligen, så mamma skjutsade ner mig till stan igen (vilket hon tyckte var toppen så att inte hion blev smittad;))och när Johan kom hem sa han Hej och sen gick han och la sig, nu har jag sett 2 filmer och är inne på min tredje och Johan sover fortfarande, undra varför han sågärna ville att jag skulle vara hemma ;) ne men han vaknar nog snart och då är det klart att jag ska finnas där :)
Så nu hoppas jag att han inte smittar ner mig och att jag inte smittar honom och att vi blir friska snart!

usch !

2010-08-24 @ 23:19:42

Zigenare har invaderat våran stad, mamma har precis flyttat men har kvar sin gamla lägenhet i holma, där det sen i fredags har bott 3 zigenarfamiljer, polisanmälan är gjord och polisen var med där idag, dom har använt spis, kyl å frys är igång, dom höll på att tvätta och hade tvättat, idioterna har rivit sönder tapeten och smutsat ner hela lägenheten, ingen var där idag när polisen var där, polisen hittade ett pass på en kvinna. mamma och veine kommer få skyhöga el räkningar och kommer även få stå för omtapetsering och städa en gång till om dom inte får tag på dom där jävla zigenarna!

det känns inte riktigt rättvist!  


:P

2010-08-24 @ 14:28:58
Imorgon börjar skolan, det känns bra, skönt att ha något att göra på dagarna, Handel & administrations programet är ett bra program ;) vet bara inte hur jag ska kunna komma upp på morgonen, har sovit alldeless för mycke den senaste veckan, men något som känns riktigt bra är att vi får nya scheman och nya kurser snart hoppas jag, eh det är snart sommarlov igen det är typ bara... 37 veckor eller något kvar :P

lo

2010-08-22 @ 12:20:28
http://www.youtube.com/watch?v=dwfKZ-1jyiw&feature=av2e

This dress won't go to waste

2010-08-22 @ 12:15:45

snart kommer mamma och hämtar mig så blir det nybakt banankaka till frukost ! :) sen blir det myskväll med Johan, det lovade han igår så man får väl hoppas ! :)


Lycklig

2010-08-21 @ 18:55:01










Jag är lycklig, jag har en mamma och en pappa som älskar mig, jag har syskon som älskar mig, jag har en pojkvänn att spendera mitt liv med som älskar mig, och jag älskar dom alla ! jag har vänner som finns där när jag verkligen behöver dom, även fast kompisrelationer kan gå i kras så vet jag att dom ändå finns där, och jag finns för dom. Jag bor ihop med min underbara Johan, självklart går även det upp och ner ibland men varje morgon får jag en hejdå puss när han ska till jobbet och jag bara smälter, det går inte vara arg på honom när han kommer med sina stora hundögon och retsamma leende ! Varje dag känner jag hur glad jag är att jag har honom, varesej vi bråkat eller inte, det måste väl vara kärlek ? Det tror jag allt ! :) 


 


:)

2010-08-19 @ 21:07:47
Ja, det blev blondare och ja, jag blev riktigt nöjd, tror jag ;) har ont i hårbotten efter den där typ virknålen som man trycker hål och tar upp håret med.

ikväll har jag äntligen hämtat min cykel som har stått hemma hos Sofias Didrik i 2 vecker ! Och så blev det lite girltalk med Sofia och Didrik, mys mys :)

Färga håret ?

2010-08-19 @ 11:28:10



Nu ska jag köpa hårfärg och sedan hem till mamma och färga mitt hår, har tröttnat på slingor så funderar på att blondera allt eller kanske ljusbrunt vet inte än :) får se vart det hamnar !

igår var jag på spinning med min syster, jisses va jobbigt det var men gött nu, konstigt nog har jag ingen träningsvärk alls ! :) Det var inte sista gången jag gick på spinning det kan jag lova ! :)

Bröderna Karlsson

2010-08-10 @ 19:13:20



Bröderna Karlsson

Nu blir det Bio för hela slanten men min underbara pojkvän !
Har hört från Johans bror och hans flickvän att det var en av dom bästa filmerna dom sett så nu hoppas vi att det stämmer ! :)


bra gödsel, de e inte så mycke skit it !

2010-08-09 @ 13:30:19





Jag måste säga att det kan vara väldigt roande att vara hemma hos Johans familj, det kan komma rätt sköna kommentarer ibland  :)

Johan fixar & ordnar, värmer & fryser, skalar & kokar, han är en duktig liten rackare han och se glá jag är för att jag har honom !
Igår var jag och min pappa och hälsade på hos Johan på Stampenskvarn i Hjo där Johan jobbar som kock, inte för att skryta men han är en även en riktigt riktigt bra sådan ! Det var riktigt mysigt att åka och äta med pappa, det känns som det var evigheter sedan och den goda maten var ju självklart ett stort + ! Det blev entrecote, mums!

Johan håller på med en liten hemlighet och han springer nu fram och tillbaka för att höra min åsikt, det känns bra !


:)

2010-08-08 @ 11:37:57





Joakim och Hannas bröllop var jättetrevligt igår !





Familjen Ehn/Karlsson var väldigt stiliga :)






Jag & Johan <3


L is for the way you look at me,

2010-08-07 @ 10:46:14








Upp och hoppa ! Idag är det ingen vanlig dag för det är johans kusins bröllposdag. Så jag säger grattis till Joakim & Hanna det är alltså Jocke som är Johans kusin. idag ska vi till mullsjö för att fira Jocke och hanna ! det ska bli riktigt mysigt vi får hoppas att det blir lite finare väder ! nästa helg giftersig Johans andra kusin Linda, hon har vunnit att hon ska gifta sig självaste Globen, hoppas att det går bra och dom firas senare i samband med dop och barnkalas :)


trött.

2010-08-07 @ 03:03:16
ibland blir jag så j*vla trött, trött på allt och alla, när folk bara ska få som dom vill men skiter i en annan, ska man sitta där med ett leende på läpparna och hålla med då? jag önska folk bara förstod så att man slapp göra en "big scene" av allt,  Nej det är inte okej... man ska säga vad man tycker och tänker annars är man ingen stark person, annars är man utan värde och åter igen är man en sån person som alla bara kan p*ssa på. Svära, ovårdat , YES! men... och... ?

brygget ikäll, positivt överraskad, helt otroligt att jag säger det, eller ja, skriver det. Men, huh(!) här kommer det ... jag hade riktigt kul faktiskt :) får vi ta igen snart Sofia och didrik! :)

vet ni va ? dodododo, (hajen) jag har vääärldens hemlighet som jag bara är såå sugen på att säga men jag får allt vänta ett tag! :):)

Kantareller ?

2010-08-05 @ 23:04:59











Idag har det hänt grejer minsann, först kom söta Nikita hem till mig och hälsade på en sväng det blev massa prat om precis allt mellan himmel och jord, så som, vänner, ovänner, pojkvänner, fjortisar, kissie, bröst och tatueringar och mycket mycket mer, tänka sig vad man hinner med mycket på bara en timme :) sen blev det fullfart mot slekåsen där det blev grillad tonfisk av Johan (kocken) Ehn i egen hög person, måste säga att jag blev positivt överraskad ! men där var det inte nog, det blev vila i 10 minuter sen att följa "mikaels kladdkaka" receptet och efter en halvtimme var vi mätta & belåtna ännu en gång. Kossorna skulle nu flyttas till andra hagen åse oj va mysigt när dom kom springandes och bokstavligen hoppade in i den andra hagen, och som vanligt kan man aldrig förutspå vad som komma skall här uppe, och helt plötsligt gick vi mitt ute i skogen men två påsar kantareller och en burk blåbär, mums!


in the blink of an eye,

2010-08-05 @ 14:35:24





Det blev inget Skövde idag så jag får fortsätta att vara en small town girl idag med, det gör inget, snart är det min tur att fara iväg på hemligt uppdrag efter det blir det upp till slekåsen och svärföräldrarna för att planera januari månad, låter kanske lite tidigt men icke, skulle bara veta vad som händer då :)


Some were born to sing the blues

2010-08-04 @ 23:18:27

Har varit en myskväll hos Sofia och Didrik och lilla vovven Billy med kladdkaka och popcorn medans Johan har varit ute på hemligt uppdrag, Schhh !
Imorgon blir det en tur till the big city SKÖVDE med mina b-b-brudar och som Journey sjunger "just a small town girl" det är vad jag är när jag tycker att det är stort att komma hela vägen till skövde, ha !


RSS 2.0