Min dag.

2010-02-18 @ 20:56:34




Idag har jag varit riktigt duktig och läst ut min bok som jag nu ska börja med recensionen på, sen städade jag nästan hela lägenheten!
Efter det åkte jag och mamma hem till min syster i Falköping för att jag och Nina skulle träna på Nordicclub, ett väldigt bar ställe tycker jag dom är alltid glada och trevliga och väldigt hjälpsamma:) vi skulle tränat freestyle TE men våran instruktör var sjuk så det blev freestyler mix istället, och det var riktigt kul tyckte jag :)

:)

2010-02-17 @ 20:44:26

Min systers små godingar Wilma och Tuva.



Idag har jag och mamma varit framme på stan, inte mycke att kalla "stan" kanske men men, sen frågade Nikita om vi skulle gå en sväng och så blev det.
Va jobbigt det är att gå i massa mjuk snö, och mer kommer det, jag är så trött på snön nu.
Efter det kom älsklingen hem och så åkte vi och hälsade på min mor som redan hade besök av min syster och hennes tre små änglar Tindra Tuva och Wilma (A)
Nu sitter jag hemma hos pappa och har precis kikat på Landet brunsås. Det blir pizza när Johan kommer hem :)

sikken helg...

2010-02-07 @ 17:13:38





I torsdags när jag var på väg till bussen för att ta mig hem efter en rätt jobbig dag i skolan fick jag höra att pojkvännen hade blivit sjuk, maginfluensa, YES tänkte jag, nu vet jag en till som snart har det, sant som det var sagt (eller ja tänkt) så hade jag det med. så värre helg än denna var det ett tag sedan man hade...
Johan hade självklart frisknat till redan fredags kvällen, då det blev som värst för mig, så på lördagen hade jag så otroligt tråkigt, men jag var ju sjuk så kunde ju inte gå ut och hemma hos mamma var min syster och hela hennes familj och hälsade på så dit kunde jag ju inte åka för jag var rädd att smitta flickorna.Men bestämde mig för att åka till mamma när dom hade åkt hem, så lördagen spenderade jag hemma hos mamma i soffan framför tvn, det blev först Big momma´s house och sen melodifestivalen.
Inte ett ända bra bidrag ! Enligt mig är schlager i sverige lite mer som rockigare bansband på SVENSKA! typ som diggelo diggelej och fångad av en stormvind typ, inte undra på att det går åt skogen för de svenska bidragen när dom är så här dåliga...
idag åkte till pappa, kände mig ganska taskig hoppas varken mamma elr pappa får det nu efter att jag varit och hälsat på.
men det känns bättre idag, jag och pappa har legat på soffan och tagit det hellugnt hela dagen förutom att jag tog ett långt varmt bad förut, Heeeelt underbaart! snart blir det nog thaimat, får se hur det går att få i sig när man knappt ätit på två dagar men det går nog bra får vi hoppas :)


RSS 2.0