Nyttiga jag

2010-01-27 @ 21:34:29
idag har det varit en ganska tråkig dag faktiskt, dagen började med matte kl 9 till kl 10 sedan hade jag rast i 2,5 h som jag gjorde absolut ingenting på sedan hade jag en lektion till som var DANS tyckte det var väldigt härligt och kul att börja dansa men det är tråkigt när det är i skolan och typ ingen går in för det. Efter det kom min syster och hämtade mig och sedan Tuva på dagis efter det fick jag väldigt ont i magen men det är bara att bita ihop tänkte jag och följde med på Afro power dance med min syster, vi var lite tidiga så vi gick/sprang lite på löpbandet.
Imorgon börjar House/ragga på Dansverksta´n helt underbart ! :)

Usch!

2010-01-21 @ 12:04:16




Jag säger bara usch för min hals, har nästan haft lite små ont i den varje dag sedan jag opererade bort mina halsmandlar. Och jag tror det var i april förra året elr något ! Så ska det väl inte vara? det ska väl gå till det positiva? Det har det väl kanske gjort ändå för jag har inte dom där hemska ont i halsen attackerna då jag knappt kan prata men det är ändå lite jobbigt att ha lite ont varje dag :s jaja nog pratat om min hals!

Igår efter skolan tog jag och Hanna tåget till skövde och snäll som hanna är hängde hon med mig till make up store när jag lärde mig lite mer om Party makeup. Hanna lärde väl sig ett och annat med kan jag tänka mig. efteråt köpte jag mig två riktigt fina ögonskuggor och en concealer och jag blev väldigt nöjd med resultatet :)

När jag var som finast var jag självklart tvugen att springa ut i det underbara vädret men snö och slask för att hoppa på tåget till falköping igen och åkte till Nordic club med min syster. som tur var stannade pappa och väntadepå mig så jag kunde komma hem till lilla Tidaholm och då hängde jag med hem till honom och kikade på " Landet brunsås" jag måste ju erkänna att schyffert är rätt kul och erik haag är rätt kass på engelska ;)

det var mitt för stunden , nu ska jag hoppa ner i sängen igen och drömma vidare :)



Tillbaka till verkligheten..

2010-01-11 @ 18:11:18

Första dagen i skolan på nästan tre veckor, det känns kan jag lova jag är helt slut!
Älsklingen ligger och vilar, verkar som att han också tyckte det var jobbigt att komma tillbaka till vardagslivet efter ha varit ledig från jobbet nästan lika länge som mig.
fick tjuvkika på det nya schemat idag, om det blir som det ser ut just nu ser det ut som en lovande vårtermin. ska bara försöka bli klar med den hemska matten också så ska vi se att det blir toppen!


Nu har jag äntligen hittat hit..

2010-01-08 @ 21:51:49

hej på mig.


Nu har jag äntligen hittat hit efter många om och men.
Men nu har jag bestämt mig, dags att börja blogga!


Välkommen till min nya blogg!

2010-01-08 @ 21:10:32


RSS 2.0